woensdag 29 januari 2014

Bruidsmake-up tips

De grote dag is aangebroken en je wilt er op je best uitzien. Om zelf je make up aan te brengen is best wel lastig. Het moet niet te overdreven zijn maar wel verzorgd en met een gezonde glans.
Op de dag zelf zullen veel foto's gemaakt worden die nog lang bekeken zullen worden. Het is dus belangrijk dat je de goede keuzes maakt.
Bedenk ver van te voren of je je make up zelf wilt doen of wilt laten verzorgen door een visagiste. Wanneer je er voor kiest om je bruidsmake-up te laten verzorgen door een visagiste, ga dan eerst goed op zoek naar een visagiste die bij je past en het zelfde denkt over jouw ideeën. 
Als je er voor kiest om zelf je make-up te verzorgen is het belangrijk dat je een aantal keer oefent op je look. Op deze manier kom je erachter wat je wel en niet mooi vindt. 

Enkele tips om rekening mee te houden:
. Zorg ervoor dat er in je foundation geen SPF verwerkt zit. Dit zal op foto's met flitser een witte waas achter laten op het gezicht.
. Zorg ervoor dat je goede producten gebruikt. Het kan zijn dat er een traantje wordt gelaten en daar moet zowel de mascara als de foundation tegen bestand zijn. Merken die je hier goed voor kan gebruiken zijn oa. MAC en Bobbi Brown. Weet je niet welke producten of merken bij je past, laat je dan goed adviseren over bij een parfumerie.
. Voor een mooie huid zal je de huid goed moeten verzorgen. Wil je een masker gebruiken? Doe dit dan 4 a 5 dagen voor de bruiloft. Mocht je huid om bepaalde redenen niet goed reageren op een product, heb je nog een aantal dagen de tijd om de huid te laten rusten.
Neutrale make-up hoeft echt niet saai te zijn en staat vaak juist mooi bij bruidsmode. Wanneer je als oogschaduw de basis naturel houdt, kun je het net iets spannender maken door een mooie winged eyeliner aan te brengen. Je ogen zullen hierdoor mooi uitkomen. Zie bijgaande tutorial hoe je deze mooie oog make-up opbouwt. 

Succes!
Stijlvolle groet,

Romy Kenepa


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Geef je reactie...