vrijdag 24 januari 2014

It’s all about the dress


JA! Hij heeft de belangrijke vraag gesteld en jij hebt uiteraard ja gezegd. Er gaan meer dan 1.000 gedachten door je hoofd. Datum, Locatie, maar één ding is toch wel heel erg belangrijk.. DE JURK

Ga je op zoek naar jouw jurk houdt dan met het volgende rekening:
. begin op tijd met zoeken
. kies de juiste stijl bij jouw lichaamstype
. ga verzorgd naar je pas afspraak

Begin op tijd met zoeken
Niets vervelender dan op het laatste moment moeten kiezen tussen twee jurken. De gemiddelde besteltijd voor een bruidsjurk is 6 maanden, dus begin vroegtijdig met zoeken naar jouw jurk. Knip en scheur alle plaatjes uit die je mooi vindt. Of maak een digitaal inspiratiebord aan op Pinterest. Voorbereid op je afspraak aankomen maakt het kiezen makkelijker. 

Kies de juiste stijl bij jouw lichaamstype
Het meest bekende model is de A-lijn. Mooi smal van boven en uitlopend naar beneden. Het A-lijn model staat (bijna) iedereen. Een andere favoriet van veel bruiden is ‘the fit&flair’, ookwel the mermaid. Dit model is aansluitend aan het bovenlichaam en de heupen. De onderkant van de jurk loopt iets wijder uit. In deze jurk zullen uw ‘curves’ mooi uitkomen. Denk out of the box. Een jurk die er op het eerste gezicht uitziet alsof het niks voor jou is, kan verassend goed staan. In tegenstelling tot normale confectie is het bij bruidsmode heel anders in te schatten welke jurk je goed staat. Simpel wit kan prachtig zijn maar het kan je ook het gevoel geven dat je in je nachtjapon staat. De adviseuse kan je helpen om jouw perfecte jurk te vinden.

Ga verzorgd naar je pas afspraak
Ga niet met nat haar en zonder make up naar je pas afspraak. Op deze manier is het moeilijker voor te stellen hoe je er op de grote dag uit zal zien. Zorg ervoor dat je huidskleurige lingerie draagt en neem accesoires die je wilt dragen op de dag, zoals oorbellen of een ketting alvast mee.


Succes!


Stijlvolle groet,
Romy Kenepa


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Geef je reactie...