maandag 3 februari 2014

Wedding Nails

Bij die prachtige trouwring horen natuurlijk perfect gemanicuurde nagels.
Kies je dan voor de klassieke french manicure, een pastel tint of ga je voor een opvallende kleur? En hoe houd je je nagels de hele dag mooi?

Houd de nagels het liefst kort en rond. Hierdoor zullen ze niet de aandacht wegnemen van de, toch wel hele belangrijke, ring.

Om het scheuren van nagels tegen te gaan, kunt u twee weken voor de bruiloft kiezen voor een nagelkuur. Tijdens deze kuur brengt u twee weken lang elke dag een nieuw laagje nagel versterkende lak aan. Na twee weken zullen de nagels aanzienlijk sterker en langer zijn.

De nagels zijn mooi en sterk, de juiste kleur is uitgekozen. Nu is het belangrijk dat de nagellak de hele dag blijft zitten zonder te chippen.
Er zijn een aantal trucjes die ervoor zullen zorgen dat de manicure langer mee zal gaan.
Breng de nagellak in twee dunne laagjes aan. Wanneer je de kleur in een dikke laag zou aanbrengen, droogt het niet goed en zal het makkelijker loslaten.
Als je een dun laagje topcoat aanbrengt zal de manicure de dag zeker overleven. Vergeet de nagels niet te ‘sealen’ door middel van het kwastje ook langs het uiteinde te halen.

Gebruik je niet vaak nagellak of altijd dezelfde kleur. Kijk op de site van OPI (http://www.opi.com) en probeer de tool 'try on this color'. Kies de huidskleur uit die het meest of die van jezelf lijkt en klik op een van de vele kleuren. Zo krijg je een idee hoe die kleur bij jouw handen staat.Succes met lakken!
Stijlvolle groet,
Romy Kenepa


Romy's favorites... nail repair van Trind en top coat van OPI verkrijgbaar bij uw parfumerie.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Geef je reactie...