maandag 10 maart 2014

Bruidskapsels... welke staat jou het mooist?

Nog op zoek naar het perfecte bruidskapsel?
Het kiezen voor het perfecte kapsel is nogal lastig. Je hebt liever gedurende de dag geen last van het haar maar het moet er ook nog eens stijlvol uitzien.

Kies je dan voor een opgestoken kapsel of liever nonchalante krullen?
Afhankelijk van het haar zijn er heel veel manieren om het klaar klassiek op te steken.
Het kan ook zijn dat je liever kiest voor een ‘boho chic look’. Dus niet te perfect maar rommelig weggestoken.

Het belangrijkste is om de haarstijl aan te passen op de jurk(en) die je op de grote dag zal dragen.  Zo kan je bij een strapless jurk bijvoorbeeld het beste het haar omhoog dragen. Zo zal de jurk het beste tot zijn recht komen.  Draagt u een jurk met een spaghetti bandje of een klein mouwtje? Dan is het leuk om het haar bijvoorbeeld in een lage rommelige staart te dragen voor een extra romantisch effect.

Mocht je het haar willen knippen en/of verven voor de bruiloft, zorg er dan voor dat je dat een aantal weken van te voren al laat doen. Zo zal het op de dag zelf er natuurlijker uitzien.

Controleer meerdere keren op de dag het haar. Niets vervelender dat pas op de foto’s terug zien dat het haar toch niet helemaal goed zat. En vraag een getuige, ceremoniemeester of een goede vriendin die er de hele dag bij is haarlak, ev. speltjes en een kam bij zich te dragen. 

Stijlvolle groet,
Romy

PS kijk voor meer inspiratie op http://www.pinterest.com/welovepartiesnl/wedding-hair-things/Succes!
Stijlvolle groet,
Romy Kenepa 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Geef je reactie...