maandag 16 februari 2015

Wedding tan

Trouwen in de jurk van je dromen.. het liefst met een gezonde glow en kleur op je gezicht. Maar niet iedereen heeft daar tijd voor. What to do?
Spray tan.
Hoe kun je voor die gezonde glow en kleur zorgen op je grote dag?

Veel vrouwen zijn bang dat ze na een spray tan er uit zullen zien als een gezonde hollandse wortel, maar niets is minder waar. Tegenwoordig worden in bijna alle spray tans de carotenen weggelaten waardoor je niet de oranje gloed zal krijgen waar je zo bang voor bent.

Laat ongeveer 3 weken voor je bruiloft een proef spray tan aanbrengen. Mocht je het toch niet fijn vinden,  dan is de kleur na drie weken volledig verdwenen.

 Mocht je ervoor kiezen toch een spray tan aan te brengen, doe dit dan 2 dagen van te voren. Zo heb je nog twee dagen te tijd om te tan iets te laten slijten, waardoor het natuurlijker zal lijken.

Het is belangrijk om de huid goed te scrubben de dagen voor de spray tan. Zo zal de kleur zich niet hechten aan bijvoorbeeld ellebogen, knieen en hielen.

Spray tan thuis?
Tegenwoordig is het niet meer nodig om speciaal een afspraak te maken voor je spray tan. Het kan namelijk ook gewoon thuis.

Romy’s favoriet


Stijlvolle groet,
Romy

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Geef je reactie...