dinsdag 13 oktober 2015

Halloween bruiloft

Het is herfst, een prachtig jaargetijde om te trouwen. Pinterest staat vol met de mooiste foto's  'autumn' thema ideeën voor jullie mooie dag. Maar het is weer tijd voor de engste dag van het jaar, Halloween... voor sommigen juist een dag om in het huwelijksbootje te stappen. Een geweldig thema om je geheel uit te leven, alleen wel totaal iets anders als themakleuren als wit, ivoor, roze, peach, mint en andere pastels. 

Halloween kleuren
Als je aan Halloween denkt, denk je al snel aan de kleuren zwart, oranje, paars, groen, rood en blauw.  Alle kleuren hebben een betekenis, zo ook deze. 
KleurSymboliek
Zwartdood, nacht, heksen, zwarte katten, vleermuizen, vampieren
Oranjepompoenen, herfst, de verkleurende bladeren, vuur
Paarsnacht, het bovennatuurlijke, mystiek
Groengoblins, monsters
Roodbloed, vuur, kwaad
Blauwwater, lucht

Uitnodiging
Het begint natuurlijk met de uitnodiging en/of save te date. De uitnodiging kan al aangeven hoe eng jullie bruiloft zal zijn. 
Hierbij wat tips:

. Zijn er kinderen uitgenodigd? Let dan op dat het niet te eng wordt voor hen, om nachtmerries te voorkomen.
. Geef op een uitnodiging aan als er een dresscode is, dan kunnen de genodigden hier op tijd mee aan de slag gaan.
. Gebruik je kleuren in de uitnodiging? Of ga je voor de zwart-wit variant? Welke variant je ook kiest maak het geestig griezelig. 

Styling
Jouw bruiloft in Halloween thema, leef je uit. Het kan eng, enger, engst of iets meer stijlvol in meer 'herfst' thema. Het gebruik van pompoenen groot en kleine zorgen voor niet alleen een praktische maar uiteraard ook een zeer decoratieve functie.

En vergeet natuurlijk niet DE TAART, wordt het  gothic zwart met grote zwarte rozen of een echte horror taart waar eigenlijk niemand een hap van durft te nemen.

Is een halloween huwelijk iets voor jou??Stijlvolle groet,

Marlene van der Wel
Strik erop eventsGeen opmerkingen :

Een reactie posten

Geef je reactie...