vrijdag 4 april 2014

Tips voor een buitenbruiloft

Trouwen met een fijne temperatuur, een briesje en de zon op je huid. Dat klinkt niet verkeerd toch?
Gelukkig is het tegenwoordig in steeds meer gemeenten mogelijk om buiten te trouwen. Want het is toch veel leuker om bij lekker weer in een prachtige tuin te staan in plaats van een warme zaal. Toch moet je met een buitenbruiloft rekening houden met een aantal zaken of in ieder geval een goed backup plan hebben.

Een paar simpele dingen om rekening mee te houden naast een ev. overkapping bij slecht weer...

Trouw je buiten in het gras of op het strand? En ben je van plan om te schitteren op je allermooiste nieuwste hoogste hakken? Dit kan wat problemen veroorzaken dus zorg voor een harde ondergrond voor jou en je vrouwelijk gasten.

Schijnt de zon heftig en is iedereen de hele dag buiten? Zet leuke mandjes met zonnebrillen en zonnebrandcreme neer. Op deze manier kan iedereen zichzelf goed beschermen tegen de brandende zon.

Zeker niet onbelangrijk is dat de bruidstaart, de hapjes en de drankjes gekoeld blijven. Een lauw wijntje of dampende salade wordt niemand gelukkig van. Uiteraard moet je hier zelf niet mee bezig zijn. Zorg ervoor dat er mensen zijn, zoals de catering, die dit in de gaten houden.

Trouw je in de avonduren of tijdens een mooie zonsondergang? Zorg ervoor dat er voldoende lampjes zijn en kleed het aan met kaarsen en lichtjes. Als je de gehele dag een thema aanhoudt kan je de kleur bijvoorbeeld doorvoeren in de kaarsen of fakkels.

Maar ook het geluid is anders, er zijn meer geluiden van buitenaf dus informeer bij de locatie wat de ervaringen zijn en vraag een geluidstechnicus om advies.

Succes met de voorbereiding!
Stijlvolle groet,
RomyGeen opmerkingen :

Een reactie posten

Geef je reactie...